Kolarikorjaamomme palvelee Lohjalla ja Vihdissä

Ota yhteyttä

Test-Tec Oy on kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden hyväksymä laadukas kolarikorjaamo Lohjalla ja Vihdissä (Nummela). Hoidamme kaiken auton korjaukseen, tuulilasikorjaukseen, tuulilasivaihtoon ja maalaukseen liittyvän laidasta laitaan asiantuntevasti, olipa kyse sitten henkilöautosta, pakettiautosta, moposta tai mönkijästä.

Auton vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta

Yhteiset tietojärjestelmät vakuutusyhtiöiden kanssa takaavat asioiden sujuvan hoitamisen pienissä ja suurissa vaurioissa: esimerkiksi kustannusarviot syntyvät nopeasti ja luotettavasti. Liitämme kustannusarvioon vakuutusyhtiötä varten valokuvat vaurioista. 

 

Vahinkotarkastus onnistuu meillä aikaa varaamatta. Halutessasi voit tietenkin myös tehdä ajanvarauksen itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan. 

Varaa aika

Kaikki kolarikorjaukset saman katon alta

Saat meiltä kolarikorjaukset henkilöautoihin, pakettiautoihin, mopoihin ja mönkijöihin. Hoidamme niin vauriokorjaukset, tuulilasikorjaukset, tuulilasin vaihdot kuin autojen maalauksetkin korjaamollamme Lohjalla ja teemme sen vuosien kokemuksella ja taatulla ammattitaidolla. Meillä on Autoalan Keskusliiton kolarikorjaamolaatuluokitus 1. 


Osaavan ja pätevän henkilökunnan lisäksi meillä on käytössä nykyaikaiset tilat. Uudistimme esikäsittelytilat ja maalauskammiot vuonna 2020 ja meillä on käytössämme 200 neliötä uutta korjaamotilaa sekä kolme uutta nosturia. Työvälineemme edustavat viimeisintä teknologiaa: suuntaamme esimerkiksi pyöränkulmat uusimmalla kalustolla. Käytämme kolarikorjauksissa laadukkaita alkuperäisosia. Sinetöimme laadukkaan lopputuloksen Sinnek- ja RM-automaaleilla.

Tarvitsetko apua vahinkoilmoituksen laatimiseen?

Tarvitsetko apua vahinkoilmoituksen laatimiseen kolarin jälkeen? Onko sinulla jotakin muuta kysyttävää kolarikorjaamon palveluista tai esimerkiksi asioimisesta vakuutusyhtiön kanssa? Kokeneilta ammattilaisiltamme saat apua tilanteessa kuin tilanteessa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön parhaan mahdollisen asiantuntemuksemme.