Auton maalaus Lohjalla ja Vihdissä – aina laadukkaalla lopputuloksella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autosi ollessa uutta maalipintaa vailla, on Test-Tec Oy Lohjalla ja Vihdissä oikea valinta. Hoidamme auton maalauksen, oli kyse sitten paikkamaalauksesta tai koko auton maalipinnan uusimisesta, ammattitaidolla ja korkealaatuisella työnjäljellä. Meiltä saat uuden maalipinnan henkilö- tai pakettiautoosi merkistä tai mallista riippumatta.

Kattavat maalauspalvelut

Automaalaamostamme saat kaikki automaalaukset laidasta laitaan. Saat meiltä henkilöautoon ja pakettiautoon uuden, kestävän maalipinnan joko osittain tai kokonaan. Teemme maalaukset aina tarkasti ja laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Koska olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, voit tuoda meille autosi sekä korjattavaksi että maalattavaksi.


Maalaamossamme hoidamme:

  • paikkamaalaukset

  • ylimaalaukset

  • ruostemaalaukset

  • erikoisvärimaalaukset

  • erikoislakkaukset

  • korjausmaalaukset.

Anna autosi ammattilaisten käsiin

Kokeneet ja ammattitaitoiset maalarimme maalaavat autosi taatusti loistavalla lopputuloksella ja kestävästi. Myös työskentelytilamme auttavat varmistamaan sen, että pystymme tekemään autosi maalauksen tarkasti ja juuri tähän työhön tarvittavissa olosuhteissa.


Maalareidemme käytössä on tällä hetkellä kaksi vuonna 2020 uusittua esikäsittelytilaa ja kaksi uunia, joiden korkeusyläraja on 2,7 metriä. Voit olla varma, että autosi maalaaminen hoituu meillä siten, että voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Mikäli sinulla heräsi jotakin kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Auton maalaus kestävästi

Käytämme maalaustöissä R-M:n ja Sinnekin automaaleja, joilla ajoneuvon maalipinnasta tulee uudenveroinen. Sinnekin tuotteet ovat paitsi laadukkaita myös ympäristölle ystävällisiä tuotteita, R-M taas on laadustaan tunnettu ja arvostettu, jo sata vuotta toiminut automaalien valmistaja. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous auton maalaukselle!

Auton maalaustöiden hinta rakentuu paitsi auton maalauksesta myös tarvittavista pohjatöistä, kuten auton pinnan hionnasta ja ruosteen poistamisesta. Näin taataan hyvä maalausjälki ja maalipinnan pysyvyys. Me hoidamme kaiken pohjatöistä maalipinnan viimeistelyyn varmalla ammattitaidolla. 


Ota yhteyttä ja kysy lisää maalaustöiden hinnasta tai varaa aika auton maalaukseen! 

Pyydä tarjous