Auton renkaat ja vanteet Lohjalta asennuksen kera

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ovatko autosi renkaat tulleet jo tiensä päähän? Menikö sormi suuhun renkaita vaihtaessa? Test-Tec Oy:ltä Lohjalta saat uudet renkaat asennuksen kera! Palveluihimme kuuluu myös rengashotelli. Kuulumme RengasCenter-ketjuun.

Rengas Center

Merkkirenkaat valmiiksi asennettuna

Laajasta valikoimastamme löydät korkealaatuiset renkaat niin henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin kuin raskaalle kalustollekin. Henkilö- ja pakettiautojen renkaat saat meiltä valmiiksi asennettuna, kuorma-autojen ja raskaan kaluston renkaat myymme ilman asennusta. Alta löydät listauksen meillä tarjolla olevista merkkirenkaista.


Valmistajat/maahantuojat:

Ota yhteyttä ja kysy renkaiden hintaa

Meiltä saat myös uudet vanteet asennettuna!

Meiltä saat autoosi myös uudet vanteet asennuksen kera. Asennamme renkaat vanteille uusien venttiilien kanssa ja tasapainotamme renkaat. Alta löydät käyttämämme vanteiden maahantuojat. Maahantuojien verkkosivuilla on lisää tietoa vanteista.


Maahantuojat:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varaa aika renkaiden vaihtoon!

Ammattitaitoiset rengasasentajamme tekevät kesä- tai talvirenkaiden vaihdon puolestasi käden käänteessä. Me vaihdamme uudet renkaat autoosi ja myös tarkistamme renkaidesi kunnon. Näin voit olla varma, että renkaasi ovat turvalliset käyttää ja täyttävät lain asettamat vaatimukset. Tarvittaessa voit myös ostaa meiltä uudet renkaat. 


Palvelemme ilman ajanvarausta, mutta sesonkiaikana suosittelemme ajan varaamista ennakkoon.

Ota yhteyttä

Rengashotellipalvelut

Rengashotellipalvelumme on vaivaton ja turvallinen tapa säilyttää renkaat. Jättäessäsi renkaasi rengashotelliin, me pesemme ne ja tarkastamme niiden kunnon. Kun on renkaanvaihdon aika, lähetämme sinulle ehdotuksen ajankohdasta. Ja jos renkaasi ovat kovasti kuluneet, teemme sinulle tarjouksen uusista.

Kysy lisää rengashotellistamme