Tuulilasikorjaukset ja tuulilasien vaihdot Lohjalla ja Vihdissä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Test-Tec Oy:ltä hoituu autosi tuulilasikorjaus tai tuulilasin vaihto käden käänteessä. Tervetuloa korjaamollemme Lohjalle tai Vihtiin (Nummela) laittamaan tuulilasi kuntoon, niin matkasi voi jatkua turvallisesti.

Tuulilasi kuntoon korjaamalla tai vaihtamalla

Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme arvioivat tuulilasin korjaus- tai vaihtotarpeen luotettavasti. Kun tuulilasissa on vaurio, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan sen. Tuulilasikorjaus on nopeampi ja asiakkaalle edullisempi toimenpide kuin koko tuulilasin vaihto. Jos vaurio on sellainen, että korjaus ei onnistu, vaihdamme tuulilasin uuteen. Jos sinulla on autolasivakuutus, voit saada tuulilasin korjauksen maksutta.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Ehjä tuulilasi tuo ajoturvallisuutta

Vauriot tuulilasissa vaikuttavat ajoturvallisuuteen. Liimattava tuulilasi on tärkeä osa auton kantavaa runkorakennetta, sillä jopa 34 % auton kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. Toiseksi tuulilasin vaikutus näkyvyyteen on suuri. Haljennut tuulilasi on myös turvallisuusriski etumatkustajan turvatyynyn toiminnan kannalta. 


Pienetkin kiveniskemät kannattaa korjata ajoissa, ennen kuin ne leviävät isoiksi halkeamiksi. Pieni reikä on vielä helppo ja nopea korjata, ja toimenpiteen jälkeen auton tuulilasi on taas yhtä vahva kuin uutena! Tilanteissa, joissa kiveniskemä on levinnyt jo isommaksi halkeamaksi, tuulilasin vaihtaminen on tärkeää matkan turvallisen jatkumisen kannalta – sinulle ja muille tiellä liikkujille.

Asiantuntevaa lasipalvelua – myös sivu- ja takalaseihin

Tuulilasin korjauksissa ja vaihdoissa kannattaa luottaa vain ammattilaiseen. Tuulilasin vaihto on tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä, joka edellyttää oikeat työvälineet ja asianmukaiset työtilat – tarkoitukseen sopivia ja liimoja ja primereita unohtamatta. Käytämme asennuksessa pääsääntöisesti Saint-Gobain Sekurit -tuulilaseja ja Saint-Gobain Autover -liimoja. Tuulilasien lisäksi vaihdamme sivu- ja takalasit kaikkiin automerkkeihin.


Saint-Gobain

Kun varaat ajan asennukseen, ilmoita autostasi seuraavat tiedot:

  • auton merkki

  • auton malli

  • vuosimalli

  • korityyppi (esim. sedan, hatchback, farmari)

  • lasin väri (esim. kirkas, vihreä)

  • mahdolliset lisävarusteet (esim. sadetunnistin, yläreunan sävytys, lämmitys).